Ampersand grundandes 2008 med idén om att det är viktigt att se nya och osedda kundgrupper för framtida affärsmöjligheter. Ampersand är ett affärsutvecklingsföretag som alltid arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där kunden är med från början till slut.

DSC_0470

Vi som startade Ampersand, Elna, Tatiana, Camilla och Maria möttes då vi jobbade på Volvo Personvagnar och fick möjligheten att tillsammans skapa konceptbilen YCC. En konceptbil som lyssnar på kvinnans önskemål utan att för den delen exkludera mannen.
Vi lärde oss så mycket att vi ville ta våra lärdomar till andra branscher.

                                                       

Camilla Palmertz, VD
Camilla är i grunden civilingenjör inom Maskinteknik och har över tjugo års erfarenhet av att arbeta med bilsäkerhet. Idag är Camilla kanske mest känd som initiativtagare och projektledare för den världsberömda konceptbilen YCC. På Ampersand arbetar Camilla med projektledning, affärsutveckling och användardriven innovation.

Kom i kontakt med Camilla

Tatiana Butovitsch Temm, vice VD
Tatiana är journalist med lång erfarenhet av strategisk kommunikation. Genom åren har hon bland annat arbetat på Volvo Personvagnar, Shell, Cochlear med fler. Mest känd är Tatiana som kommunikationsansvarig för konceptbilen YCC. Taitana är även en mycket uppskattad talare på såväl internationella som svenska arenor.

Kom i kontakt med Tatiana