”Kvinnor är de mest krävande kunderna när det gäller bilar i premiumsegmentet. Vår ledstjärna var om du möter kvinnors förväntningar överträffar du männens”

– Tidningen Motorbranschen ”Konceptbilen blev verklighet” – Läs artikeln här (s.36) 

Sedan kvinnobilen YCC visades för tio år sedan har hälften av de unika idéerna blivit verklighet i Volvos vanliga modeller. – Det är roligt att så många av våra system faktiskt har kommit i produktion, säger projektledaren Camilla Palmertz.

– Tidningen Ny Teknik Kvinnobilen har tagit sig in i Volvo-bilarna Läs artikeln här.

Tatiana har under många år inriktat sig på kvinnor som en stark och viktig kundgrupp och medverkade i den ledningsgrupp med nio kvinnor som låg bakom framtagandet av YCC – Your Concept Car. En konceptbil som byggdes för 10 år sedan av Volvo, av kvinnor för kvinnor.

– Bloggen Garantibilen ”Så ser bilen ut – om kvinnan får bestämma.” Läs intervjun här.

”Kvinnor tar 80 procent av alla köpbeslut, och köpkraften växer. Ändå riktar sig en stor del av reklamen och försäljningen till män. Både forskare och en enad expertis är överens om att företag som vill ligga i framkant inte längre har råd att ignorera kvinnorna.”

Tidningen Motorbranschen – klicka här för att läsa artikeln (s.36-37)

”Swedish entrepreneurs Camilla Palmertz and Tatiana Temm are on a mission to make companies gender-smart”

- Tidningen SäljarenHon bestämmer 80%” – klicka här för att läsa artikeln. (sid. 12-17)

”För tio år sedan tog de fram Volvos konceptbil YCC för en kvinnlig målgrupp. Nyligen arrangerade världens första konferens om kvinnors köpkraft. Kvinnor över 50 är en av de mest köpstarka grupperna, menar Taitana Butovitsch Temm och Camilla Palmertz.”

– Tidningen FlyBeNordicPower” – klicka här för att läsa hela artikeln. (sid. 56-57)

För tio år sedan tog de fram Volvos konceptbil YCC för en kvinnlig målgrupp. Nyligen anordnade de världens första konferens om kvinnors köpkraft.

– Tidningen Veckans AffärerVi har pengarna” – klicka här för att läsa hela artikeln.

Presskontakt:

Tatiana Temm
Tel: +46 735 42 11 51
Maila Tatiana!
Kontakta oss för pressbilder.